Богодухівська міська рада

Харківська область

Привітали рятівників громади

Дата: 17.09.2021 15:13
Кількість переглядів: 454

Фото без описуСьогодні міський голова Володимир БЄЛИЙ взяв участь в урочистостях з нагоди Дня рятівника у Богодухівському районному управлінні ГУ ДСНС України у Харківській області.
З вітальними словами до рятівників звернулися також голова районної ради Юрій ЯЦИНА, заступник голови районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, завідувач сектору оборонної роботи та цивільного захисту населення райдержадміністрації Олександр ЛЕЩЕНКО.


Кращих представників цієї мужньої професії  було відзначено грамотами і подарунками Богодухівської міської ради і Богодухівської районної ради. Зокрема, грамоти Богодухівської міської ради отримали АРТЬОМОВ Дмитро, начальник караулу, ЗИРЯНОВ Геннадій, начальник караулу, КЛИМЕНКО Олександр, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям, ТИМЧЕНКО Олександр, пожежний-рятувальник, ТУР Андрій, начальник караулу. «Можливо, не так часто звучать на вашу адресу слова вдячності, і це викликано тим, що люди у стресових ситуаціях часто забувають дякувати, але я впевнений, що кожна людина, якій ви допомогли, яку врятували від лиха – ця людина все життя пам’ятатиме вашу відданість обов’язку і буде дякувати за порятунок», - зазначив Володимир БЄЛИЙ.
         Роман ГЛУЩЕНКО, начальник Богодухівського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області, ознайомив очільників громад з матеріально-технічною базою Богодухівського районного управління. А вона досить потужна. Адже керівник підрозділу знаходить порозуміння з усіма гілками влади, залучаючи на зміцнення матеріально-технічної бази кошти бюджетів всіх рівнів і допомогу меценатів. Після реорганізації до складу Богодухівського районного управління увійшли п’ять підрозділів, що діють в інших громадах Богодухівського району. Роман Анатолійович подякував міському голові за постійну увагу до потреб підрозділу. Володимир Миколайович зазначив, що життя та безпека громадян – це першочергова задача міської влади, і тому справа честі в тому, щоб рятівники Богодухівського РУ були забезпечені всім необхідним у повній мірі. «Як міський голова запевняю вас у своїй повній підтримці для забезпечення виконання вами надскладних задач по збереженню і рятуванню людських життів», - зазначив міський голова і побажав усім рятівникам та членам їхніх родин міцного здоров’я, щастя, благополуччя,  здійснення мрій та бажань і якомога менше тривожних викликів. «Хай завжди буде поруч з вами Ангел Охоронець!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.