Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 17.09.2021 13:09
Кількість переглядів: 347

В умовах складної епідеміологічної ситуації члени виконкому першочергово розглянули питання готовності медичних установ Богодухівської міської територіальної громади до роботи в умовах погіршення ситуації з COVID-19. Міський голова Володимир БЄЛИЙ зобов’язав головних лікарів Віталія ПРОШУТЮ та Миколу ГРИЩЕНКА  організувати роботу так, щоб медичні заклади максимально ефективно працювали під час спалаху чергової хвилі захворювання.

На засіданні були також заслухані звіти про роботу соціальних робітників Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради Харківської області» з обслуговування самотніх непрацездатних громадян, про розвиток фізкультури і спорту на території громади. Заступник Богодухівського міського голови Роман РЯБКА доповідав про ефективність використання комунального майна. З цього питання Володимир БЄЛИЙ надав доручення перевірити всі договори оренди майна на предмет їх відповідності чинному законодавству, у разі виявлення порушень, перезаключити їх.  «Адже  сплата орендної плати є одним із джерел наповнення бюджету, і ці кошти ми могли б спрямувати на розвиток громади», - зазначив міський голова.

Членами виконкому розглянуті всі питання порядку денного, з урахуванням усіх пропозицій прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь