Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулася ХVІ позачергова сесія  Богодухівської міської ради VIII скликання

Дата: 15.09.2021 16:34
Кількість переглядів: 327

Фото без описуДепутати розглянули 9 питань порядку денного, серед яких найбільш нагальним стало виділення коштів КП «Господар» для виплати заробітної платі його працівникам. Депутати одноголосно підтримали дане рішення. Міський голова Володимир БЄЛИЙ надав доручення керівнику підприємства Андрію РИЖОНКОВУ та начальнику фінансового управління Олександру КОВАЛЬОВУ  якнайшвидше реалізувати рішення сесії, щоденно доповідати про ситуацію. «Ми повинні зробити все, що від нас залежить, щоб люди отримали свої гроші»,- наголосив Володимир Миколайович.

         На ХVІ позачерговій сесії  Богодухівської міської ради було прийняте ще одне важливе рішення – призначено старосту Крисинського старостинського округу, що поклало початок обговоренню і призначенню старост у всіх округах. За результатами громадських обговорень населення та депутати підтримали запропоновану міським головою кандидатуру. Старостою Крисинського старостинського округу стала ФЕДЬКО Наталія Анатоліївна.

         Завершуючи засідання сесії, Володимир БЄЛИЙ запросив депутатів долучитися до громадських обговорень кандидатур старост, які відбудуться 18-19 вересня у 8 старостинських округах, інформаційні повідомлення розміщені на офіційному сайті Богодухівської міської ради.

З усіма прийнятими на сесії рішеннями можна буде ознайомитися на сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.