Богодухівська міська рада

Харківська область

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Полково - Микитівського старостинського округу

Дата: 15.09.2021 10:04
Кількість переглядів: 696

Фото без описуБогодухівська міська рада Харківської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Полково - Микитівського старостинського округу.

Богодухівський міський голова вносить на розгляд жителів сіл Полкова Микитівка та Купєваха на посаду старости Полково - Микитівського старостинського округу кандидатуру КОЛМИКОВА Олександра Івановича.

Розпорядження від 14.09.2021р. №130-ОД «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Полково - Микитівського старостинського округу» розміщено на офіційному вебсайті Богодухівської міської ради: https://bogoduhivska-gromada.gov.ua.

Громадське обговорення відбудеться 19 вересня 2021 року:

 о 10ºº в приміщенні колишньої Куп’єваської сільської ради за адресою: вул.Горєлова, буд.6, с.Куп’єваха Богодухівського району Харківської області;

о 12ºº в приміщенні Полково - Микитівського сільського клубу за адесою: вул.Тельмана, буд.32, с.Полкова Микитівка Богодухівського району Харківської області.

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Полково - Микитівського старостинського округу можуть використати поштову адресу: 62103, пл.Соборності, буд.2, м.Богодухів, або електронну адресу: bogspp@ukr.net.

 Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення кандидатури старости (05758) 3-20-02.

Відповідальна особа-  Аліксейчик Михайло Васильович.

Жителям Полково - Микитівського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Розпорядження голови Богодухівської міської ради

Додаток до розпорядження

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь