Богодухівська міська рада

Харківська область

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Сіннянського старостинського округу

Дата: 15.09.2021 09:59
Кількість переглядів: 674

Фото без описуБогодухівська міська рада Харківської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Сіннянського старостинського округу.

Богодухівський міський голова вносить на розгляд жителів сіл Сінне, Шийчине, Шуби, Івано-Шийчине, Братениця та Тимофіївка на посаду старости Сіннянського старостинського округу кандидатуру КОСТОЧКИ Володимира Васильовича.

Розпорядження від 14.09.2021р. №127-ОД «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Сіннянського старостинського округу» розміщено на офіційному вебсайті Богодухівської міської ради: https://bogoduhivska-gromada.gov.ua.

Громадське обговорення відбудеться 18 вересня 2021 року:

 о 13ºº в приміщенні колишньої Івано-Шийчинської сільської ради за адресою: вул.Шкільна, буд.1а, с.Івано - Шийчине Богодухівського району Харківської області;

о 14³º в приміщенні КЗ «Братеницька гімназія» Богодухівської міської ради Харківської області за адресою: вул.Шкільна, буд.1, с.Братениця  Богодухівського району Харківської області;

о 16ºº в приміщенні Сіннянського сільського клубу за адресою: вул.Центральна, буд.18, с.Сінне Богодухівського району Харківської області.

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Сінянського старостинського округу можуть використати поштову адресу: 62103, пл.Соборності, буд.2, м.Богодухів, або електронну адресу: bogspp@ukr.net.

 Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення кандидатури старости (05758) 3-20-02.

Відповідальна особа-  Аліксейчик Михайло Васильович.

Жителям Сіннянського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Розпорядження Богодухівського міського голови

Додаток до розпорядження

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.