Богодухівська міська рада

Харківська область

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Павлівського старостинського округу

Дата: 15.09.2021 09:56
Кількість переглядів: 710

Фото без описуБогодухівська міська рада Харківської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Павлівського старостинського округу.

Богодухівський міський голова вносить на розгляд жителів сіл Павлівка та Кручик на посаду старости Павлівського старостинського округу кандидатуру ЗАЯЦ Івана Миколайовича.

Розпорядження від 14.09.2021р. №132-ОД «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Павлівського старостинського округу» розміщено на офіційному вебсайті Богодухівської міської ради: https://bogoduhivska-gromada.gov.ua.

Громадське обговорення відбудеться 19 вересня 2021 року:

 о 12ºº в приміщенні КЗ «Павлівська гімназія» Богодухівської міської ради Харківської області за адресою: вул.Центральна, буд.31, с.Павлівка Богодухівського району Харківської області;

о 13ºº в приміщенні Кручанського сільського клубу за адресою: вул.Шевченка, буд.12, с.Кручик  Богодухівського району Харківської області.

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Павлівського старостинського округу можуть використати поштову адресу: 62103, пл.Соборності, буд.2, м.Богодухів, або електронну адресу: bogspp@ukr.net.

 Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення кандидатури старости (05758) 3-20-02.

Відповідальна особа-  Аліксейчик Михайло Васильович.

Жителям Павлівського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Розпорядження Богодухівського міського голови

Додаток до розпорядження

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.