Богодухівська міська рада

Харківська область

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Зарябинського старостинського округу

Дата: 15.09.2021 09:48
Кількість переглядів: 491

Фото без описуБогодухівська міська рада Харківської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Зарябинського старостинського округу.

Богодухівський міський голова вносить на розгляд жителів сіл Зарябинка, Леськівка, Гарбузи, Вінницькі Івани, Дегтярі, Коротке та с-ща Степне на посаду старости Зарябинського старостинського округу кандидатуру ОЛЕКСЕНКА Олександра Володимировича.

Розпорядження від 14.09.2021р. №129-ОД «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Зарябинського старостинського округу» розміщено на офіційному вебсайті Богодухівської міської ради: https://bogoduhivska-gromada.gov.ua.

Громадське обговорення відбудеться 18 вересня 2021 року:

о 11ºº у приміщенні Зарябинського сільського клубу за адресою: вул.Шкільна, буд.35, с.Зарябинка  Богодухівського району Харківської області;

 о 12³º у приміщенні Степнянського сільського клубу за адресою: пров.Садовий, буд.6, с-ще Степне  Богодухівського району Харківської області;

о 14ºº у приміщенні Вінницько-Іванівського сільського клубу за адресою: вул.Миру, буд.23, с.Вінницькі Івани Богодухівського району Харківської області.

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Зарябинського старостинського округу можуть використати поштову адресу: 62103, пл.Соборності, буд.2, м.Богодухів, або електронну адресу: bogspp@ukr.net.

 Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення кандидатури старости (05758) 3-20-02.

Відповідальна особа-  Аліксейчик Михайло Васильович.

Жителям Зарябинського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Розпорядження Богодухівського міського голови

Додаток до розпорядження

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь