Богодухівська міська рада

Харківська область

Працюємо над зміцненням комунального господарства громади

Дата: 14.09.2021 11:18
Кількість переглядів: 283

Фото без описуСьогодні комунальний автопарк КП "Господар" поповнився новим сміттєвозом. Його придбали за рахунок субвенції з державного бюджету у сумі 2 млн.грн.

Сміттєвоз з заднім ручним завантаженням на шасі МАЗ призначений для використання в комунальному господарстві для механізованого і ручного збору твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування і механізованого розвантаження в місцях утилізації. Наявність стихійних звалищ твердих побутових відходів, їх збирання, сортування та вивезення, першочергово вимагали придбання сміттєвоза, що мало б забезпечити ефективне функціонування комунальної сфери. Придбання нового сміттєвоза дозволить налагодити ефективну систему поводження з твердими побутовими відходами, сприятиме зменшенню кількості несанкціонованих сміттєзвалищ на території громади.

«Роботи у напрямку утримання територій громади в належному стані ще досить багато, але ми постійно над цим працюємо», - зазначив міський голова Володимир БЄЛИЙ.

Крок за кроком міська влада сприяє зміцненню комунального підприємства і благоустрою громади в цілому.

Звертаємося до всіх мешканців нашої великої громади з проханням укласти з КП «Господар» договори на вивіз побутового сміття. Це наша відповідальність як мешканців громади, які дбають про її чистоту, екологію та розвиток!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.