Богодухівська міська рада

Харківська область

До уваги місцевих митців та майстрів художнього слова!

Дата: 13.09.2021 16:23
Кількість переглядів: 281

Фото без описуДо 15 жовтня 2019 року триває прийом робіт для участі в обласному літературному конкурсі ім. О.С. Масельського. Оргкомітет запрошує до участі в конкурсі талановиту молодь, а також знаних літераторів, журналістів, поетів, драматургів Харківщини. Цього року він проводитиметься вже п’ятнадцятий раз і має на меті стимулювання розвитку та соціальної підтримки талантів Харківської області, сприяння їх самореалізації, виявлення обдарованої молоді.

Роботи розглядаються в номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія». Юні літератори (віком до 18 років) та митці (які є членами Національної спілки письменників України або Національної спілки журналістів України) подають свої поетичні, прозаїчні, драматургічні чи публіцистичні твори до номінацій «Учнівська молодь» та «Майстер слова».

Для участі у конкурсі необхідно надати виключно в електронному варіанті наступні матеріали:

- текст, відповідно до обраних(ої) автором номінацій(ї);

- контактну інформацію (вказавши повну адресу, телефон, електронну скриньку) та біографічні дані;

- за наявності, копію свідоцтва про членство в Національній спілці письменників України або Національній спілці журналістів України.

Переможців очікує премія:

У номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія» винагорода становить відповідно: за І місце – 7 тис.грн, за ІІ місце – 5 тис.грн, за ІІІ місце – 3 тис.грн. По одному переможцю (у підномінаціях: «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія») в номінаціях «Учнівська молодь», «Майстер слова» - отримають премії по 7 тис. грн. Нагородження переможців традиційно проходить у грудні.

Твір, що надається на конкурс (слід зазначити, що в номінації «Поезія» усі вірші одного автора вважаються одним твором) та інформацію про себе, кожен в окремому файлі, слід надсилати на e-mail: oblrada.konkurs@ukr.net

За бажанням електронний носій можна надіслати на поштову адресу: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64, - з поміткою «Конкурс на кращий літературний твір ім. О.С. Масельського» або передати власноруч за тією ж адресою.

У разі виникнення питань можна звернутися за телефонами:

(057) 700-53-29, 715-72-20, 095-404-47-55

Ознайомитися з Положенням про Конкурс можна на сайті Харківської обласної ради: http://oblrada.kharkov.ua/.../position-of-competition...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.