Богодухівська міська рада

Харківська область

До уваги місцевих митців та майстрів художнього слова!

Дата: 13.09.2021 16:23
Кількість переглядів: 265

До 15 жовтня 2019 року триває прийом робіт для участі в обласному літературному конкурсі ім. О.С. Масельського. Оргкомітет запрошує до участі в конкурсі талановиту молодь, а також знаних літераторів, журналістів, поетів, драматургів Харківщини. Цього року він проводитиметься вже п’ятнадцятий раз і має на меті стимулювання розвитку та соціальної підтримки талантів Харківської області, сприяння їх самореалізації, виявлення обдарованої молоді.

Роботи розглядаються в номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія». Юні літератори (віком до 18 років) та митці (які є членами Національної спілки письменників України або Національної спілки журналістів України) подають свої поетичні, прозаїчні, драматургічні чи публіцистичні твори до номінацій «Учнівська молодь» та «Майстер слова».

Для участі у конкурсі необхідно надати виключно в електронному варіанті наступні матеріали:

- текст, відповідно до обраних(ої) автором номінацій(ї);

- контактну інформацію (вказавши повну адресу, телефон, електронну скриньку) та біографічні дані;

- за наявності, копію свідоцтва про членство в Національній спілці письменників України або Національній спілці журналістів України.

Переможців очікує премія:

У номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія» винагорода становить відповідно: за І місце – 7 тис.грн, за ІІ місце – 5 тис.грн, за ІІІ місце – 3 тис.грн. По одному переможцю (у підномінаціях: «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія») в номінаціях «Учнівська молодь», «Майстер слова» - отримають премії по 7 тис. грн. Нагородження переможців традиційно проходить у грудні.

Твір, що надається на конкурс (слід зазначити, що в номінації «Поезія» усі вірші одного автора вважаються одним твором) та інформацію про себе, кожен в окремому файлі, слід надсилати на e-mail: oblrada.konkurs@ukr.net

За бажанням електронний носій можна надіслати на поштову адресу: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64, - з поміткою «Конкурс на кращий літературний твір ім. О.С. Масельського» або передати власноруч за тією ж адресою.

У разі виникнення питань можна звернутися за телефонами:

(057) 700-53-29, 715-72-20, 095-404-47-55

Ознайомитися з Положенням про Конкурс можна на сайті Харківської обласної ради: http://oblrada.kharkov.ua/.../position-of-competition...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь