Богодухівська міська рада

Харківська область

Вакцинація може врятувати ваше життя!

Дата: 13.09.2021 15:41
Кількість переглядів: 242

Фото без описуСтатистика останніх днів свідчить про різке зростання кількості хворих на COVID-19 в Україні. Ця тривожна тенденція спостерігається і у Богодухівській громаді: за вихідні приріст хворих становить 6 осіб, що стало найбільшим показником за останній місяць. Наразі, єдиним засобом мінімізації наслідків  цього недугу залишається вакцинація.

Шановні мешканці Богодухівської громади, нагадуємо, що пункт щеплень розташований у приміщенні поліклініки (3 поверх, кабінет №63). За інформацією КНП «ЦПМСД Богодухівської міської ради Харківської області», наразі вакцинуватися можна  CoronaVac та Pfizer. Щепитися вакциною Moderna можуть ті, хто вже має перше щеплення цією вакциною.

Звертаємо увагу мешканців громади на те, що пункт вакцинації працює щоденно з 8.00 до 14.30, а попередній огляд лікаря перед вакцинацією проходить безпосередньо в кабінеті щеплень, що значно спрощує цю процедуру.

Вакцинація – справа добровільна, але від рішення кожного з нас залежить формування колективного імунітету, і ,як результат, створення безпечного простору у всіх населених пунктах громади. На сьогоднішній день, у нас вакциновано 8825 жителів громади, що складає лише  24% усього населення.  Експерти ж нагадують, що для досягнення колективного імунітету щеплення необхідно зробити 70% населення. Тож, будьмо свідомими, захистимо себе і своїх близьких!  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.