Богодухівська міська рада

Харківська область

Богодухівська громада продемонструвала свій спортивний характер!

Дата: 13.09.2021 13:53
Кількість переглядів: 319

Фото без описуДень працівників фізичної культури та спорту розпочався з нагородження активних представників спортивної галузі нашої громади. Після офіційної частини Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, очоливши велопробіг, продемонстрував свою активну життєву позицію та гарну фізичну форму. Кількість учасників суботньої велопрогулянки (140 чоловік) вкотре підтвердила, що Богодухівська громада по праву може носити звання спортивної. Чудова осіння погода та гарний настрій учасників створили незабутню атмосферу свята. 

Порадували вболівальників і футбольні баталії. ФК «Богодухів» здобув дві перемоги, здолавши в Чемпіонаті Харківської області  СК «Зміїв» (5:1), а в Чемпіонаті Богодухівської громади – ФК «Шарівка» (2:1).  ФК «Фаворит» на виїзді розгромив ФК «Лозова» (8:0). Краснокутська команда на своєму полі не змогла обіграти ФК «Промінь - 2012», гра закінчилась бойовою нічиєю (2:2).

У неділю юні боксери Богодухівської ДЮСШ (тренер Валентин Калеберда) взяли участь у турнірі з боксу, присвяченому Дню фізичної культури та спорту, який проходив у м. Краснокутськ. Наші хлопці гідно представили громаду та повернулися додому з відзнаками.

А 7 вересня на відкритому командному чемпіонаті Харківської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат наші земляки завоювали два призових місця у стрибках у висоту. Кохан Володимир став срібним призером у своїй віковій групі, здолавши висоту 160 сантиметрів. А Любота Андрій з результатом 145 сантиметрів посів третє місце. Здобутки легкоатлетів стали чудовим подарунком до спортивного свята їх тренеру В’ячеславу Лубкову!

У шаховому турнірі, присвяченому Дню фізичної культури та спорту, у трійку призерів увійшли: Сараєв М.П. (І місце), Коновалов Ю.Т. (ІІ місце), Тарасенко Л.Г. (ІІІ місце).

Дякуємо усім, хто минулими вихідними долучився до активного відпочинку та підтримував улюблені команди!

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.