Богодухівська міська рада

Харківська область

Благоустрій NON STOP

Дата: 10.09.2021 15:25
Кількість переглядів: 329

Фото без описуНезважаючи на те, що осінь за вікном, роботи з видалення бур’янів та карантинних рослин тривають. В селищі Вікторівка проведено прибирання бур’янів біля братської могили та прилеглої території.

До карантинних рослин належить амброзія полинолиста. Кінець літа та початок осені –  пора цвітіння амброзії, пилок якої найсильніший алерген для людей. Нагадуємо жителям громади, що згідно з  Законом України «Про карантин рослин» здійснення заходів щодо їх видалення на земельних ділянках проводяться силами та коштом землевласників та землекористувачів або орендарів земельних ділянок. Відповідна робота проводиться в населених пунктах громади. Зокрема, в селі Сінному відбулася толока з викошування бур’янів та амброзії. Виконано значний об’єм роботи, обкошено узбіччя дороги та видалено амброзію.

Давайте всі разом знищувати цю небезпечну рослину! Адже виривання, скошування, виполювання амброзії збереже і фізичне здоров’я людей, і чистоту довкілля. Дякуємо за небайдуже ставлення до стану здоров’я громадян та благоустрою нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.