Богодухівська міська рада

Харківська область

Відділ соціального захисту населення Богодухівської міської ради інформує

Дата: 06.09.2021 16:19
Кількість переглядів: 350

Фото без описуЗ метою реалізації Закону України №646-IX від 02.06.2020 «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб» Урядом 21.04.2021 прийнято постанову Кабінету Міністрів України №397 «Деякі питання сприяння економічної самостійності малозабезпечених сімей», яка набирає чинності з 01 січня 2022 року.

         Постановою №397 затверджено Порядок надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, яким передбачається надавати одноразову безвідсоткову поворотну фінансову допомогу непрацюючій працездатній особі з числа членів малозабезпеченої сім’ї для організації підприємницької діяльності та сприяння її економічної самостійності. Така фінансова допомога надаватиметься для закупівлі обладнання та матеріалів для організації власного бізнесу.

         Розмір фінансової допомоги не може перевищувати 15 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня календарного року, в якому прийматиметься рішення про її надання.

         Більш детальна інформація очікується у січні 2022 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь