Богодухівська міська рада

Харківська область

Ти у мене єдина! З Днем Незалежності, Україно!

Дата: 24.08.2021 08:00
Кількість переглядів: 382

Фото без описуЗ днем Незалежності, українці!

З днем Незалежності, громадо!

У цьому величному святі переплелися думки і прагнення багатьох поколінь українців про свободу і волю, бажання бути господарем на власній землі, жити вільно у суверенній демократичній державі. Століттями наші предки виборювали незалежність, долаючи зради, війни та голодомори. І нинішнє покоління зі зброєю в руках та ціною власного життя відстоює суверенітет і територіальну цілісність Української держави на сході держави.

День Незалежності – це точка, в якій зустрічаються Минуле і Майбутнє. Минуле має вселяти мудрість. Майбутнє має виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

За 30 років незалежності Україна подолала надзвичайно багато викликів. Але ми вистояли, стоїмо й неодмінно переможемо. Нехай же дух патріотизму об’єднає всіх нас, українців, в єдину сучасну політичну націю. Націю, яка зможе протистояти будь-яким викликам – і переможе! Нехай же справдяться всі сподівання, і над нашою державою засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра. Буде України і слава, і воля, а наблизять це взаємна підтримка, почуття нескінченної любові до рідного краю, прагнення до єдності, порозуміння і згуртованості та спільні зусилля!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.