Богодухівська міська рада

Харківська область

Ти у мене єдина! З Днем Незалежності, Україно!

Дата: 24.08.2021 08:00
Кількість переглядів: 360

Фото без описуЗ днем Незалежності, українці!

З днем Незалежності, громадо!

У цьому величному святі переплелися думки і прагнення багатьох поколінь українців про свободу і волю, бажання бути господарем на власній землі, жити вільно у суверенній демократичній державі. Століттями наші предки виборювали незалежність, долаючи зради, війни та голодомори. І нинішнє покоління зі зброєю в руках та ціною власного життя відстоює суверенітет і територіальну цілісність Української держави на сході держави.

День Незалежності – це точка, в якій зустрічаються Минуле і Майбутнє. Минуле має вселяти мудрість. Майбутнє має виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

За 30 років незалежності Україна подолала надзвичайно багато викликів. Але ми вистояли, стоїмо й неодмінно переможемо. Нехай же дух патріотизму об’єднає всіх нас, українців, в єдину сучасну політичну націю. Націю, яка зможе протистояти будь-яким викликам – і переможе! Нехай же справдяться всі сподівання, і над нашою державою засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра. Буде України і слава, і воля, а наблизять це взаємна підтримка, почуття нескінченної любові до рідного краю, прагнення до єдності, порозуміння і згуртованості та спільні зусилля!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь