Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ої річниці Дня незалежності України

Дата: 23.08.2021 18:26
Кількість переглядів: 379

Фото без описуВідсвяткувати такі важливі для нашої країни події на головній площі Богодухова зібралося багато мешканців нашої громади. Святкові заходи розпочалися урочистою ходою до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку, пророчі рядки якого блакитно-жовтими стрічками вплетені у нашу свідомість як символ незламності, волелюбності та любові до України. Важливою та символічною подією стало підняття Державного Прапору на флагштоці нової стели у центрі міста. Цю почесну місію виконали Тетяна Слісаренко, мати загиблого учасника АТО Сергія Слісаренка, та учасники АТО/ООС Андрій Завада, Андрій Волчков, Олег Мартимянов та Василь Шевцов.

Біля пам’ятника великому Кобзарю учасники заходу згадали історію становлення нашої країни і шлях, пройдений нею за 30 років незалежності. Про це присутнім нагадала вчитель української мови КЗ "Богодухівський ліцей #3" Анна Тягій. 
Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ та голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА нагородили грамотами учасників АТО та активних громадян Богодухівщини. Володимир Миколайович та Юрій Дмитрович вручили перші паспорти юним мешканцям громади та привітали їх з цією важливою подією.

Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, приймаючи відзнаку Харківської обласної ради, у своїй промові підкреслив важливість ювілейної 30-ої річниці незалежності та зазначив, що Богодухівська громада, яка тільки робить свої перші кроки становлення, з кожним роком буде впевнено рухатися та розвиватися. А Державний Прапор підійматиметься над Богодуховом все вище та вище, як знак єдності, патріотизму та процвітання нашої громади на славу Україні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.