Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 19.08.2021 16:55
Кількість переглядів: 431

Фото без опису У порядку денному найбільш обговорюваним стало питання підготовки закладів освіти Богодухівської міської територіальної громади до нового навчального 2021/2022 року. Начальник відділу освіти Ольга РУБАНИК звітувала про готовність закладів до освітнього процесу.

 

Відкритим залишається питання підготовки до опалювального сезону. Труднощі пов’язані з оснащенням закладів освіти засобами дистанційної передачі даних щодо обліку спожитого газу. Міський голова Володимир БЄЛИЙ з цього приводу зазначив, що придбання даних приборів є економічно необґрунтованим. Оснащення даним приладом одного навчального закладу коштує в районі 500 тис. грн.. Тому, першочерговою задачею громади є переоснащення котелень для використання альтернативного палива. Володимир Миколайович доручив заступникам взяти під свій особистий контроль крім цього питання, ще й питання оптимізації перевезень шкільними автобусами.   

Питання, які ще розглядалися на засіданні, стосувалися різних сфер діяльності громади: схвалено прогноз бюджету громади на 2022-2024 роки, виділено кошти на надання матеріальної допомоги населенню, затверджені склади мультидисциплінарних команд та опікунської ради Богодухівської міської ради, надано дозволи на видалення зелених насаджень, тощо. З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.