Богодухівська міська рада

Харківська область

У суботу, 14 серпня, наша громада вітала своїх іменинників – Дні села святкували Заброди і Хрущова Микитівка

Дата: 16.08.2021 14:07
Кількість переглядів: 295

Фото без описуФормати святкувань були різні, але їх об’єднувало те, що вшановувалися люди, які проживають у цих селах, які своєю працею творять сьогодення і майбуття, які бережуть і вшановують традиції для майбутніх поколінь. З повагою і шаною завітали до цих населених пунктів і до їхніх шановних мешканців заступник голови Харківської обласної ради Тетяна БІЛОВОЛ і міський голова Володимир БЄЛИЙ.

У селі Заброди святкування розпочалося із відкриття дитячого майданчика. Мешканці села деякий час тому звернулися до Тетяни Володимирівни з питання встановлення дитячого майданчика на території села, адже тут мешкає чимало родин з дітьми, і важливо організувати дозвілля для малечі і спілкування між родинами. «Село повинно розвиватися. Тут повинні звучати дитячі голоси, діти - це наше майбутнє. А ми, як представники влади, маємо зробити все від нас залежне, щоб дитинство їхнє було щасливим. Хай у кожній оселі буде мир, злагода і достаток. Ми завжди разом з вами, підтримаємо і допоможемо у ваших ініціативах» - зазначила Тетяна Володимирівна.

Цікавим і продуктивним було спілкування з сільчанами. Батьки дітей і старші мешканці села зверталися до Тетяни Володимирівни і Володимира Миколайовича з приводу питань, які їх хвилювали, – транспортне сполучення із центром, стан доріг, доповнення дитячого майданчика новими ігровими елементами. Всі питання взяті до уваги. «Зараз треба докласти всіх зусиль, щоб населення громади відчуло свою захищеність і значимість. Село – це його жителі, це лікарі і вчителі, трударі сільського господарства. Але всі вони турбуються майбутнім своєї малої батьківщини, розвивають її і ми повинні їх підтримати», - сказав міський голова Володимир БЄЛИЙ. На запрошення місцевих мешканців Тетяна Володимирівна і Володимир Миколайович взяли участь у символічній закладці майбутньої клумби поруч з дитячим майданчиком. «Хай квітне і буяє ваше село, хай ростуть діти і будуть щасливими дорослі», - додала Тетяна БІЛОВОЛ. На завершення всі маленькі мешканці Лозової отримали від почесних гостей солодкі подарунки.

Святкування продовжилося у центрі села, де за підтримки ТОВ «Трайгон Фармінг Харків» відбулися заходи з ігровою програмою для дітей, виставкою сільськогосподарської техніки та частуванням для мешканців. Під час урочистостей Тетяна БІЛОВОЛ нагородила грамотами обласної ради та подарунками з нагоди Дня села Заброди Жученка Максима Володимировича, оперуповноваженого сектора кримінальної поліції Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області, та Севідову Світлану Віталіївну, діловода Загального відділу виконавчого комітету Богодухівської міської ради. Міський голова Володимир БЄЛИЙ вручив відзнаки і подарунки міської ради Ступці Олександрі Іванівні, Божку Олегу Михайловичу, Божку Геннадію Михайловичу та Кізіловій Інні Вікторівні за їх вагомий особистий внесок у розвиток рідного села.

Село Хрущова Микитівка цього дня відзначало своє 345-річчя. Святкову програму для мешканців підготували аматори міського будинку культури, Гутянського та Олександрівського клубів-філій, учні місцевого закладу освіти. Заступник голови обласної ради Тетяна БІЛОВОЛ та міський голова Володимир БЄЛИЙ вітали мешканців села, дякували за їхню невтомну працю задля розвитку і процвітання рідного села і збереження його історичних традицій. «Історію кожного населеного пункту творять люди. Ваша щоденна праця, відданість та любов до рідної землі допомагають селу жити і процвітати», - сказав у вітальному слові міський голова. Грамотами обласної ради і подарунками Тетяна БІЛОВОЛ відзначила Грінченко Людмилу Павлівну, вчителя Хрущово-Микитівської філії КЗ «Богодухівський ліцей №2», Калітіну Олену Миколаївну, діловода загального відділу виконавчого комітету Богодухівської міської ради, Коваленко Надію Володимирівну, матір-героїню, мешканку села Хрущова Микитівка. Міським головою Володимиром БЄЛИМ грамотами і подарунками міської ради нагороджені Байбак Олександр Миколайович, Хрущово-Микитівської сільський голова у 1991-2020 роках, і Остахова Оксана Валеріївна, завідувач Хрущово-Микитівської філії КЗ «Богодухівський ліцей №2». Маленькі мешканці Хрущової Микитівки отримали від гостей солодкі подарунки.

Святкування продовжили концертна програма і святкова дискотека.

Цікаві заходи, організовані у населених пунктах з особливою відповідальністю й натхненням, наповнювали всіх духом єдності, радості й дарували багато щасливих моментів для всіх присутніх.

Тож бажаємо землякам і надалі такої згуртованості на благо розвитку і процвітання їхніх громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.