Богодухівська міська рада

Харківська область

Пляжний волейбол, футбол та марафон

Дата: 16.08.2021 12:56
Кількість переглядів: 225

Саме ці види спорту у вихідні були актуальними для громади. «Сталевий гарт»: під такою назвою з 2019 року в Україні щорічно з 15 по 24 серпня проходить ультрапробіг єдності, присвячений Дню Державного прапора України та  Дню Незалежності.

Кожного разу цей марафон пролягає за новим маршрутом. Цього року він стартував з Харкова. За десять днів учасники марафону подолають 500 кілометрів і фінішують у Києві на День незалежності. Наше місто стало першим у маршруті марафонців. На знак підтримки спортивні активісти Богодухова приєдналися до бігунів та подолали разом з ними близько двох кілометрів. Заступник Богодухівського міського голови Оксана СИЗОНЕНКО зустріла марафонців у центрі міста. Оксана Володимирівна привітала спортсменів, підкреслила важливість ідеї єднання українців, яку символізує марафон,  та побажала вдалого фінішу у столиці.  

12 та 14 серпня свої сили в Обласній спартакіаді спробували любителі пляжного волейболу нашої громади. Чоловічу команду представляли Олег ГОРІН та Богдан БУТОВ, а жіночу – Ірина ТОРЯНИК і Ганна КІЧАН. Крім позитивних емоцій, наші волейболісти у цих змаганнях отримали неоціненний досвід.

У суботу вболівальники ФК «Богодухів» залишили трибуни стадіону «Колос» у пригніченому стані. В рамках Чемпіонату Харківської області наші футболісти поступилися ФК «Квадро» з Первомайська (0:2). У неділю футбольні баталії Чемпіонату Богодухівської громади проходили у с. Лозова, де господарі поля здобули перемогу над гостями з Шарівки (4:1). У Високопіллі місцевий ФК «Авангард» без проблем розібрався з ФК «Промінь 2012» (8:2). А центральним матчем 8 туру стала гра між ФК «Краснокутськ» та ФК «Фаворит». У Краснокутському дербі з мінімальною перевагою перемогу здобули футболісти з Пархомівки (3:4).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь