Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання спільної робочої групи

Дата: 13.08.2021 09:59
Кількість переглядів: 324

Фото без описуУ середу, 11 серпня, під головуванням міського голови Володимира БЄЛОГО та заступника голови Богодухівської РДА Юрія КУЗУБА пройшло засідання спільної робочої групи для відпрацювання механізмів взаємодії між Управлінням соціального захисту населення Богодухівської РДА та Богодухівською міською радою з питань призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

Відповідно до постанови КМУ від 23.09.2020 року №859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі» така компенсація призначається і виплачується структурним підрозділом з питань соціального захисту населення міської ради об’єднаної територіальної громади за місцем проживання/перебування особи-одержувача послуг з догляду.

Однак за деякої неузгодженості у законодавстві і в умовах створення громади відбулося дублювання певних функцій місцевих і державних органів влади.

         На засіданні спільної робочої групи було рекомендовано Управлінню соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації припинити призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, так як у структурі виконавчого комітету Богодухівської міської ради створено Відділ соціального захисту населення.

         У зв’язку з цим Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради рекомендує надавачам соціальних послуг на непрофесійній основі звернутися до Відділу ЦНАП (м. Богодухів, вул. Молодіжна, 2)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.