Богодухівська міська рада

Харківська область

Одним з критеріїв спроможності громади є якість забезпечення її мешканців соціальними послугами

Дата: 12.08.2021 16:12
Кількість переглядів: 439

Фото без описуКЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради» охоплює своїм обслуговуванням незахищені категорії населення громади.

На цьому тижні у відділенні денного перебування пройшов захід для найстарших клієнтів – концерт дуету «А ми удвох» клубу «Надвечір’я», який діє при цьому ж відділенні. Слід відмітити, що під час таких зустрічей завжди панує душевна та дружня атмосфера, а учасники - вдячні організаторам за можливість цікаво провести час у колі однодумців. 

Відділення соціальної роботи та соціального супроводу сімей/осіб продовжили роботу з дітьми з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Хлопці та дівчата відвідали дитячо-юнацьку спортивну школу та пекарню при ТЦ «Елітан». Процес виготовлення запашної здоби так захопив дітей, що багато хто з них виявив бажання стати пекарем. Зустріч закінчилася чаюванням зі свіжою випічкою, якою люб’язно дітей пригостив власник закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.