Богодухівська міська рада

Харківська область

Хто отримає від держави грошову допомогу для підготовки дітей до навчального року?

Дата: 12.08.2021 08:47
Кількість переглядів: 316

Фото без описуКабінет Міністрів України своєю постановою №803 від 4 серпня 2021 року запровадив у 2021 році виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року. Слід зауважити, що не всі багатодітні сім’ї отримають цю допомогу. Одноразова виплата у сумі 2000 гривень на кожну дитину віком від 6 до 18 років буде виплачена тим багатодітним сім'ям, які станом на 1 серпня 2021 р. є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям. Для отримання даного виду допомоги не потрібно нікуди звертатися.

Управління соціального захисту населення автоматично нарахує її усім, хто має на неї право. Крім того, розмір одноразової грошової допомоги не буде включатися під час обчислення середньомісячного сукупного доходу сім'ї для призначення всіх видів державної соціальної допомоги та житлових субсидій.

 Більш детально з Постановою та  Порядком виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року можна ознайомитися за посиланням: https://ips.ligazakon.net/document/KP210803?an=18

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.