Богодухівська міська рада

Харківська область

Богодухівський міський голова привітав ветеранів

Дата: 10.08.2021 13:44
Кількість переглядів: 396

Фото без описуНапередодні 78-ї річниці визволення Богодухова від нацистських окупантів міський голова Володимир БЄЛИЙ разом із секретарем міської ради Рамазом ГАМБАРАШВІЛІ, заступником Любов‘ю РОГИНСЬКОЮ та головою ветеранської організації Надією ПОЧИНОК відвідали найповажніших мешканців громади - ветеранів Другої світової війни.

Володимир Миколайович особисто привітав кожного ветерана і їх родини з прийдешнім святом та вручив святкові подарунки. І хоча, на жаль, стан здоров‘я переважної більшості ветеранів вже не сприяв безпосередньому спілкуванню, але ж якими хвилюючими і цінними були хвилини спілкування з тими з них, які ще ділились спогадами, давали поради і хвилювались за сьогодення і майбутнє. На жаль, із року в рік ветеранів Другої світової війни стає все менше. Сьогодні у нашій громаді проживають: учасники бойових дій - Церковна Олександра Федосіївна (с. Семенів Яр), Супрун Павло Васильович (с. Губарівка), Корх Микола Кузьмич (с. Губарівка); інваліди війни - Гаврилюк Олександра Карпівна (смт Гути), Мовчан Іван Захарович (с. Сазоно-Баланівка), Сердюк Костянтин Захарович (с. Мерло); Амеліна Емма Єлізарівна (м. Богодухів) - жертва нацистських переслідувань, Мороз Любов Леонтіївна (м. Богодухів) - учасник війни, Гринько Віктор Миколайович (м. Богодухів) - Почесний громадянин міста, дитина війни. «Ці люди мають велику життєву силу і міцний гарт. Вони воювали, працювали все життя, відбудовували країну, ростили дітей, а зараз заслуговують на нашу підвищену увагу. Їх залишилися одиниці, і вони - наша пам‘ять, наша совість і наша відповідальність», - зазначив Володимир Миколайович.

У населених пунктах міський голова також спілкувався з мешканцями, які проживають поруч з ветеранами, відповідав на їхні наболілі питання, закликав шанувати подвиги ветеранів, не забувати про їх добробут та цінувати кожну мить, проведену поруч з ними.

Міська рада висловлює щиру вдячність за надану допомогу ТОВ «Рибоконсервний завод «Екватор», АТ «Богодухівський м‘ясокомбінат» та приватним підприємцям громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.