Богодухівська міська рада

Харківська область

Свято відбулося!

Дата: 07.08.2021 23:02
Кількість переглядів: 328

Фото без опису7 серпня Богодухів святкував свій День народження, 450 років тому з’явилася перша писемна згадка про наше славне місто. А 78 років тому, в 1943 році,  місто було визволене від нацистських загарбників.


Святкування  розпочалися з самого ранку з подячного молебня за місто і державу, за славу Богодухова і його мешканців у Свято-Духівському храмі. Керівники міста та району вшанували пам’ять полеглих за Богодухів і поклали квіти до братської могили на міському кладовищі, де відбулася панахида.
Урочистості продовжилися на Меморіалі Слави. Урочисто-траурний мітинг розпочався з виступу міського голови Володимира БЄЛОГО, який зазначив: «Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день». Присутніх на зібранні привітали народний депутат України Ірина Фріз, голова районної ради Юрій ЯЦИНА, учасник бойових дій на Сході України Андрій ЗАВАДА та випускник військового ліцею ім. І.Богуна Артем КУДЛЕНОК. Мешканці громади, представники трудових колективів та громадських організацій поклали квіти і вшанували пам’ять воїнів-визволителів Другої світової війни та героїв, які загинули захищаючи Україну.
Програма святкування продовжилася на Центральній площі міста феєричним флешмобом дитячих танцювальних колективів, спортсменів та Молодіжної ради. 

На площі для маленьких мешканців громади було встановлено безліч дитячих атракціонів, на яких малеча із задоволенням розважалася. Для всіх гостей працювали торговельні точки. Загалом святкова програма не залишила нікого байдужим. Виступи місцевих творчих колективів і виконавців дарували присутнім позитивні емоції. Родзинкою святкової програми став виступ гурту «Made in Ukraine». А справжнім сюрпризом став святковий феєрверк!
Зі святом тебе, Богодухове!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь