Богодухівська міська рада

Харківська область

Привітання з Днем міста

Дата: 07.08.2021 07:30
Кількість переглядів: 763

Фото без описуШановні богодухівці! Я радий вітати вас з головним для нашого міста святом – Днем міста. Сьогодні ми відзначаємо ще дві важливі для нас дати – 450 років із часу першої писемної згадки про Богодухів і 78-річницю його визволення від нацистських загарбників.

День народження рідного міста об’єднує усіх нас, незалежно від віку та професії. Ми — одна велика родина. Нам є ким пишатися і є що цінувати. Найбільша цінність нашого міста це ви, його мешканці: талановиті, щирі, добрі й працездатні. Ми з вами разом зараз творимо сучасну історію, примножуємо добробут і культурну спадщину міста і громади в цілому. Усі досягнення, здобутки, надбання Богодухова — це результат щоденної праці, знань і талантів його жителів. Саме завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці наш Богодухів наповнений життям!

Дорогі богодухівці, дякую кожному з вас за все, що ви робили та робите для рідного краю. Бажаю міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Божого вам благословення  та нових звершень.

Хай квітне наш рідний Богодухів! Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед мешканців міста.

Зі святом!

З днем народження, Богодухове!

З Днем міста, дорогі земляки!

                                                                          З повагою,  міський голова Володимир Бєлий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.