Богодухівська міська рада

Харківська область

Привітання з Днем міста

Дата: 07.08.2021 07:30
Кількість переглядів: 731

Фото без описуШановні богодухівці! Я радий вітати вас з головним для нашого міста святом – Днем міста. Сьогодні ми відзначаємо ще дві важливі для нас дати – 450 років із часу першої писемної згадки про Богодухів і 78-річницю його визволення від нацистських загарбників.

День народження рідного міста об’єднує усіх нас, незалежно від віку та професії. Ми — одна велика родина. Нам є ким пишатися і є що цінувати. Найбільша цінність нашого міста це ви, його мешканці: талановиті, щирі, добрі й працездатні. Ми з вами разом зараз творимо сучасну історію, примножуємо добробут і культурну спадщину міста і громади в цілому. Усі досягнення, здобутки, надбання Богодухова — це результат щоденної праці, знань і талантів його жителів. Саме завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці наш Богодухів наповнений життям!

Дорогі богодухівці, дякую кожному з вас за все, що ви робили та робите для рідного краю. Бажаю міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Божого вам благословення  та нових звершень.

Хай квітне наш рідний Богодухів! Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед мешканців міста.

Зі святом!

З днем народження, Богодухове!

З Днем міста, дорогі земляки!

                                                                          З повагою,  міський голова Володимир Бєлий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь