Богодухівська міська рада

Харківська область

Методична допомога службі у справах дітей

Дата: 06.08.2021 15:17
Кількість переглядів: 425

Фото без описуКоли будь-яка громада робить свої перші кроки у своєму становленні, дуже важливо використовувати вже напрацьований досвід роботи  в різних галузях. З метою підтримки та надання методичних рекомендацій до Богодухівської міської ради завітала начальник відділу захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації Марина БАРКОВА. 

Марина Олексіївна під час робочого візиту надала рекомендації спеціалістам служби у справах дітей Богодухівської міської ради, відвідала одну з прийомних сімей громади та поспілкувалась з міським головою Володимиром БЄЛИМ. Марина Олексіївна привітала очільника громади з прийдешнім святом – Днем міста та з найкращими побажаннями зазначила, що у Богодухівській громаді робота служби у справах дітей  організована на належному рівні.  Марина Олексіївна подякувала міському голові за збережений у повному обсязі штат служби. В свою чергу, Володимир БЄЛИЙ наголосив, що  захист прав  дітей  є і завжди буде пріоритетним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.