Богодухівська міська рада

Харківська область

30 липня – Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Дата: 30.07.2021 10:21
Кількість переглядів: 438

Фото без описуТоргівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. За оцінками Міжнародного центру із запобігання злочинності ООН, щорічний грошовий обсяг за даний транснаціональний злочин становить 30 мільярдів доларів на рік, що робить його другим за величиною після торгівлі наркотиками.  

Існує чимало різноманітних видів експлуатації: усиновлення (удочеріння) у комерційних цілях, використання в порнобізнесі, використання у військових конфліктах, залучення до злочинної діяльності, трансплантація чи насильницьке донорство, примус до заняття проституцією, рабство і ситуації, подібні до рабства, примусова праця, залучення в боргову кабалу.

Небезпека ближче, ніж нам здається. Лише обізнаність та обачність допоможуть захистити себе та своїх близьких. Завжди ретельно вивчайте будь-яку пропозицію працевлаштування, навчання або відпочинку, навіть якщо Ви довіряєте тому, хто її пропонує! 

Якщо ви стали жертвою торгівлі людьми звертайтеся до відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради. Також можна  звертатися до НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗКОШТОВНОЇ ГАРЯЧА ЛІНІЇ З ПИТАНЬ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ТА КОНСУЛЬТУВАННЯ МІГРАНТІВ:

527 – безкоштовні дзвінки з мобільних телефонів в Україні

0-800-505-501 – безкоштовні дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні

Графік роботи гарячої лінії: пн-нд з 08:00 до 20:00

527.org.ua – електронні консультації.

 Пам’ятайте, ви маєте право на захист своїх прав та інтересів та відшкодування шкоди, завданої цим злочином.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь