Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулася ХІІІ позачергова сесія Богодухівської міської ради VIII скликання

Дата: 28.07.2021 17:22
Кількість переглядів: 505

До початку пленарного засідання плідно попрацювали депутатські комісії, в ході роботи вдалося дійти згоди щодо всіх питань порядку денного. А розпочалося засідання з приємної події - міський голова Володимир БЄЛИЙ та секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ від імені депутатського корпусу привітали депутата Ольгу РУБАНИК з днем народження. 


Також Володимир Миколайович надав слово керівника КП «Богодухіввода» Сергія ТРОЦЕНКА для роз'яснення ситуації щодо напруженого становища у водопостачанні міста. Сергій Петрович зауважив, що зношена водопровідна система не справляється з об’ємом води, яке споживає населення в період спеки, що призводить до систематичного виникнення поривів мережі. Але колектив комунального підприємства докладає максимум зусиль по їх усуненню та максимально швидкого відновлення водопостачання для населення. Керівник  КП «Богодухіввода» подякував Володимиру Миколайовичу та депутатам за фінансову підтримку, спрямовану на  розвиток і модернізацію підприємства. 


    На початку роботи сесії до порядку денного було внесено деякі зміни, а саме - виключене питання про призначення старост, оскільки воно потребує додаткового обговорення і узгодження.
    На засіданні були присутні мешканці с. Воскресенівка, які озвучили своє бачення щодо їхнього села у межах території обслуговування з центром в Ульянівці, а не в Дмитрівці, як затверджено депутатами на попередній сесії. Міський голова запевнив, що дане звернення буде розглянуте згідно із законодавством та винесене на розгляд наступної сесії. 
    Усі заплановані питання порядку денного були розглянуті депутатами. З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь