Богодухівська міська рада

Харківська область

Привітали зі столітнім ювілеєм

Дата: 26.07.2021 15:08
Кількість переглядів: 416

Фото без описуПриємна подія у нашій громаді. Сьогодні святкував свій столітній ювілей мешканець села Губарівка Павло Васильович СУПРУН. Кожна людина такого віку – це привід для гордості, це жива історія нашої громади, це носії безцінного досвіду і хранителі традицій. Тож не дивно, що вся велика і дружна родина Павла Васильовича зібралася разом за святковим столом, щоб привітати свого старійшину роду.

З великою пошаною долучилися до привітань ювіляра і його сім’ї гості – Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ, заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, голова ветеранської організації Надія ПОЧИНОК, депутат міської ради Володимир ТРИЗНА. Гості завітали з квітами і подарунками. Відповідно до Програми соціального захисту населення Богодухівської міської ради до 100-річного ювілею Павлу Васильовичу виділено 2000 грн.

Спілкуючись із рідними ювіляра, Володимир БЄЛИЙ відзначив, що славний життєвий шлях Павла Васильовича – це невтомна праця, життєва стійкість та мудрість. Павло Васильович пройшов горнило Другої світової війни. Вся трудова діяльність його минула у колгоспі «Промінь». Разом з дружиною, з якою прожили разом 50 років, і яка, на жаль, вже покійна, виховали п’ятьох дітей. Зараз ювіляр тішиться п’ятьма онуками і трьома правнуками. Володимир Миколайович побажав ювіляру благополуччя, родинного затишку, тепла і щирої любові від рідних і близьких.

 

         Спогадами про життєвий шлях батька поділилися його доньки  та щиро подякували за приділену увагу, вітання і подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.