Богодухівська міська рада

Харківська область

Привітали зі столітнім ювілеєм

Дата: 26.07.2021 15:08
Кількість переглядів: 431

Фото без описуПриємна подія у нашій громаді. Сьогодні святкував свій столітній ювілей мешканець села Губарівка Павло Васильович СУПРУН. Кожна людина такого віку – це привід для гордості, це жива історія нашої громади, це носії безцінного досвіду і хранителі традицій. Тож не дивно, що вся велика і дружна родина Павла Васильовича зібралася разом за святковим столом, щоб привітати свого старійшину роду.

З великою пошаною долучилися до привітань ювіляра і його сім’ї гості – Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ, заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, голова ветеранської організації Надія ПОЧИНОК, депутат міської ради Володимир ТРИЗНА. Гості завітали з квітами і подарунками. Відповідно до Програми соціального захисту населення Богодухівської міської ради до 100-річного ювілею Павлу Васильовичу виділено 2000 грн.

Спілкуючись із рідними ювіляра, Володимир БЄЛИЙ відзначив, що славний життєвий шлях Павла Васильовича – це невтомна праця, життєва стійкість та мудрість. Павло Васильович пройшов горнило Другої світової війни. Вся трудова діяльність його минула у колгоспі «Промінь». Разом з дружиною, з якою прожили разом 50 років, і яка, на жаль, вже покійна, виховали п’ятьох дітей. Зараз ювіляр тішиться п’ятьма онуками і трьома правнуками. Володимир Миколайович побажав ювіляру благополуччя, родинного затишку, тепла і щирої любові від рідних і близьких.

 

         Спогадами про життєвий шлях батька поділилися його доньки  та щиро подякували за приділену увагу, вітання і подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.