Богодухівська міська рада

Харківська область

Минулі вихідні були багаті на спортивні події

Дата: 26.07.2021 13:05
Кількість переглядів: 277

 Фото без описуУ суботу змагалися шахісти. У турнірі, присвяченому Міжнародному дню шахів, переможцем змагань став АЛЬОХІН Максим. Друге місце посів ШКУРПІЛА Віталій. ЗАЄЦЬ Григорій здобув бронзову нагороду. 

      У неділю зранку в ТРЦ «Багдад» пройшли змагання з більярду, беззаперечним лідером яких став Дмитро РУБАН. Друге місце посів ПШЕНИЧКО Олександр, а бронзову нагороду отримав УСІК Микола. Любителі більярду вдячні родині Васеніних за надане приміщення для проведення змагань. Переможці обох турнірів нагороджені статуетками та грамотами  сектору у справах молоді та спорту Богодухівської міської ради.

       Ввечері спортивні події перемістилися на стадіон «Колос» у Богодухові та футбольне поле у смт Шарівка, де проходили півфінальні зустрічі Кубку Богодухівської громади. Обидва матчі були напруженими  та захопливими. В парі ФК «Шарівка» /ФК «Лозова» сильнішими виявилися футболісти із Лозової (2:3). У Богодухові протистояння ФК «Авангард» та ФК «Богодухів» тримало вболівальників  у напрузі  протягом усієї зустрічі. Основний час закінчився з рахунком 1:1. За регламентом долю путівки до фіналу вирішила серія післяматчевих пенальті, в якій удача була на боці богодухівських футболістів. Отже, за Кубок Богодухівської громади змагатимуться ФК «Лозова» та ФК «Богодухів». Фінал відбудеться 24 серпня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь