Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 22.07.2021 17:04
Кількість переглядів: 354

Фото без описуПеред тим як розпочати розгляд питань порядку денного, міський голова Володимир БЄЛИЙ традиційно проінформував членів виконкому з проблемних питань, які надходять від мешканців громади. Особливо актуальними залишаються комунальні питання. Володимир Миколайович зазначив, що усі комунальні підприємства передані  громаді  у занедбаному стані, з мільйонними боргами. Проаналізувавши стан справ у комунальній галузі, стало зрозуміло, що жодне з підприємств не спроможне якісно надавати послуги. Для реанімування комунальних установ були змінені їх керівники, активно ведеться робота щодо оновлення парку техніки, збільшення штату працівників. Базовими підприємствами для обслуговування всієї громади визначено КП «Богодухіввода», КП «Благоустрій» та КП «Громада».

 

            Міський голова проінформував членів виконкому щодо прийнятого на сесії міської ради Положення про старосту, та визначених територій обслуговування. Володимир Миколайович зазначив, що на найближчих сесіях будуть розглянуті кандидатури старост. Крім того звернув увагу на те, що староста – це не сільський голова. Згідно Положення його повноваження переважно спрямовані на те, щоб люди у сільській місцевості змогли у себе на місцях отримати адміністративні послуги.

      Під час засідання були розглянуті усі питання порядку денного, підтримані запропоновані рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.