Богодухівська міська рада

Харківська область

19 липня українці відзначають День тренера

Дата: 19.07.2021 08:53
Кількість переглядів: 294

Фото без опису Саме цього дня, в 1996 році, Україна вперше взяла участь в Олімпійських іграх як незалежна держава та самостійна команда. Професійне свято тренерів в нашій країні не даремно отримало офіційний статус, адже наша батьківщина має значні досягнення у багатьох видах спорту. А це, в першу чергу, заслуга тих людей, які присвятили своє життя тренерству. Кожен спортсмен, який пройшов складний шлях до чемпіонства, погодиться з твердженням, що 90% його успіху залежало саме від тренера. А свого часу видатний футбольний тренер Валерій Лобановський дуже влучно охарактеризував свою роботу: «Бути тренером значно складніше, ніж гравцем. На полі ти керуєш тільки м’ячем, а біля бровки ти керуєш людьми».  Ці слова, сказані про футбол, можна застосувати до тренерства у будь-якому виді спорту. 


Богодухівській громаді теж є ким пишатися! Серед видатних тренерських постатей - Ярошенко Борис Сергійович, Кватирук Степан Миронович, Тризна Віктор Григорович, Кочнєв Євгеній Володимирович. Молоде покоління тренерського складу Богодухівської ДЮСШ жваво підхопило хвилю професіоналізму. Доказом цього є активний розвиток та популяризація спорту серед підростаючого покоління. Сьогодні Богодухівську громаду все частіше впізнають по її спортивним здобуткам та починають рахуватися як з серйозним суперником. 
Шановні тренери! Прийміть найщиріші вітання з вашим святом! Бажаємо відмінного здоров’я, високих прагнень і грандіозних перемог. Нехай ваші вихованці будуть гордістю, а діяльність дарує можливість повної самореалізації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.