Богодухівська міська рада

Харківська область

19 липня українці відзначають День тренера

Дата: 19.07.2021 08:53
Кількість переглядів: 312

Фото без опису Саме цього дня, в 1996 році, Україна вперше взяла участь в Олімпійських іграх як незалежна держава та самостійна команда. Професійне свято тренерів в нашій країні не даремно отримало офіційний статус, адже наша батьківщина має значні досягнення у багатьох видах спорту. А це, в першу чергу, заслуга тих людей, які присвятили своє життя тренерству. Кожен спортсмен, який пройшов складний шлях до чемпіонства, погодиться з твердженням, що 90% його успіху залежало саме від тренера. А свого часу видатний футбольний тренер Валерій Лобановський дуже влучно охарактеризував свою роботу: «Бути тренером значно складніше, ніж гравцем. На полі ти керуєш тільки м’ячем, а біля бровки ти керуєш людьми».  Ці слова, сказані про футбол, можна застосувати до тренерства у будь-якому виді спорту. 


Богодухівській громаді теж є ким пишатися! Серед видатних тренерських постатей - Ярошенко Борис Сергійович, Кватирук Степан Миронович, Тризна Віктор Григорович, Кочнєв Євгеній Володимирович. Молоде покоління тренерського складу Богодухівської ДЮСШ жваво підхопило хвилю професіоналізму. Доказом цього є активний розвиток та популяризація спорту серед підростаючого покоління. Сьогодні Богодухівську громаду все частіше впізнають по її спортивним здобуткам та починають рахуватися як з серйозним суперником. 
Шановні тренери! Прийміть найщиріші вітання з вашим святом! Бажаємо відмінного здоров’я, високих прагнень і грандіозних перемог. Нехай ваші вихованці будуть гордістю, а діяльність дарує можливість повної самореалізації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.