Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулася ХІ чергова сесія Богодухівської міської ради VIII скликання

Дата: 14.07.2021 18:04
Кількість переглядів: 346

Фото без описуНайбільш  дискусійним питанням порядку денного, відповідь на яке хвилювала багатьох мешканців громади, стало затвердження Положення про старосту. Після жвавого обговорення  депутати все ж таки підтримали запропонований варіант даного Положення. Рішенням сесії також визначили території для обслуговування старостою. Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ зазначив, що запропонований поділ є найбільш оптимальним для забезпечення потреб усіх населених пунктів громади. Таких територій буде 14:

1. З центром у с.Губарівка, що складається із населеного пункту  с.Губарівка.

2. З центром у смт.Гути, що складається із населених пунктів: смт.Гути, с.Первухінка, с.Першотравневе 

3. З центром у с.Дмитрівка, що складається із населених пунктів с.Дмитрівка, с.Матвіївка, с.Новософіївка, с.Новоукраїнка, с.Горбанівка, с.Бабаки, с.Щербаки, с.Воскресенівка.

4. З центром у с.Заброди, що складається із населених пунктів с.Заброди, с.Лозова, с.Новоселівка, с.Філатове, с.Воскобійники.

5. З центром у с.Зарябинка, що складається із населених пунктів с.Зарябинка, с.Леськівка, с-ще Степне, с.Гарбузи, с.Вінницькі Івани, с.Дегтярі, с.Коротке.

 

6. З центром у с.Кленове, що складається із населених пунктів с.Кленове,  с.Мерло, с-ще Таверівка, с-ще Мала Іванівка, с.Пісочин, с.Шигимагене.

7. З центром у с.Крисине, що складається із населених пунктів с.Крисине, с.Максимівка, с.Новоселівка, с.Бабенки, с.Кадниця, с.Петропавлівка, с-ще Балабанівка, с.Яблучне.

8. З центром у с.Олександрівка, що складається із населених пунктів с.Олександрівка,  с-ще Вікторівка, с.Байрак, с.Сухини, с.Кияни, с.Скосогорівка, с-ще Гавриші, с.Павлове,         с-ще Хрущова Микитівка.

9. З центром у с.Павлівка, що складається із населених пунктів с.Павлівка, с.Кручик, с.Миролюбівка.

10. З центром у с.Полкова Микитівка, що складається із населених пунктів с.Полкова Микитівка, с.Куп’єваха.

 11. З центром у с.Сазоно-Баланівка, що складається із населених пунктів с.Сазоно- Баланівка, с.Ріпки, с.Вертіївка, с-ще Горького, с.Крупчине.         

12. З центром у с.Сінне, що складається із населених пунктів с.Сінне, с.Шийчине, с.Шуби, с.Івано- Шийчине, с.Братениця, с.Тимофіївка.

13. З центром у с-ще Ульянівка, що складається із населених пунктів с-ще Ульянівка, с.Іванівка,  с.Корбині Івани, с.Мар’їне, с-ще Зарічне, с.Шкарлати, с.Дев’ятибратове.

14. З центром у смт.Шарівка, що складається із населених пунктів смт.Шарівка, с.Першотравневе, с.Мар’їне.  

Володимир Миколайович проінформував, що після призначення старост діловоди, які зараз працюють на території колишніх сільських рад, продовжать свою роботу. А посади спеціалістів з віддаленим місцем роботи будуть скорочені.

Спірним виявилося і питання, яке стосувалося встановлення місцевих податків і зборів. Керівник відділу економічного розвитку наголосила, що підвищення податкових ставок надасть можливість збільшити доходну частину бюджету громади та спрямувати ці кошти на її розвиток.  Проте депутатами дане рішення не було підтримано.

Начальник фінансового управління надав інформацію про виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади. Були внесені зміни до бюджету, спрямовані на забезпечення потреб різних сфер життєдіяльності громади. Значний блок питань порядку денного стосувався земельних відносин.

З рішеннями, прийнятими на сесії, можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.