Богодухівська міська рада

Харківська область

Взаємодія місцевої влади та мешканців громади є запорукою ефективного господарювання

Дата: 09.07.2021 11:07
Кількість переглядів: 278

Фото без опису На цьому тижні прикладом даного твердження стали проведені роботи у сільських населених пунктах.


В с. Полкова Микитівка організовано прибирання сміття з території кладовища, дитячого садка та ліцею. Для виконання вантажних робіт КП «Богодухівжитло» надало трактор з навісним обладнанням, а на прохання депутата міської ради відгукнулися місцеві жителі та забезпечили транспортування зібраного сміття на звалище.
А в с. Корбини Івани оперативно відреагували на звернення місцевого жителя, стосовно ремонту дороги по вул. Молодіжна. За дорученням Богодухівського міського голови Володимира БЄЛОГО профільні структури в стислі терміни забезпечили необхідні для ремонту матеріали, місцеві фермерські господарства (ПрАТ «Улянівське», ТОВ «Патріот – СВ», СФГ «Маяк», ТОВ «Трайгон Фармінг Харків») надали техніку. Жителі вул. Молодіжної проявили ініціативу та теж долучилися до ремонтних робіт. Так спільними зусиллями вирішена нагальна проблема мешканців села, що зробило їх життя більш комфортним. 
Отже тісна взаємодія влади і населення у вирішенні будь-якої проблеми дає позитивні результати. А головне, що за умови  небайдужої та активної позиції населення, зворотній зв’язок виходить більш ефективним та якісним!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.