Богодухівська міська рада

Харківська область

Святкувало Івано-Шийчине

Дата: 07.07.2021 13:34
Кількість переглядів: 334

Фото без описуКожен населений пункт Богодухівської громади має свою неповторну історію, яка творилася його жителями. Приводом згадати свою історію, зібратися дружньою сім’єю, вшанувати своїх людей і відзначити здобутки за рік є святкування Дня села.
Прекрасне свято в Івано-Шийчине об’єднало людей різного віку – від малого до найповажнішого, які прийшли на центральну площу села не лише переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час. Жителів села і гостей розважали місцеві і запрошені аматори, які представили чудову програму.


Вітання і побажання родинного щастя, добробуту, злагоди та миру від міського голови Володимира БЄЛОГО передав жителям Івано-Шийчине перший заступник Віктор СТОЙЧИК та спеціаліст міської ради Володимир Косточка. Вручили грамоти і подарунки міської ради мешканцям села, які зробили вагомий внесок у його соціально-економічний розвиток, мають активну життєву позицію. Привітав односельчан і  Олександр ШУБА директор СТОВ «ім.Ватутіна», який є незмінним спонсором свята. 
Присутні мали змогу підкріпитися смачним частуванням, а малеча  розважитися на дитячому майданчику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.