Богодухівська міська рада

Харківська область

Благоустрій NON STOP

Дата: 02.07.2021 15:50
Кількість переглядів: 376

Фото без описуПрацівники комунальних служб щодня виконують значний обсяг робіт, щоб територія Богодухівської громади перебувала в належному стані.

Зокрема, сьогодні працівники КП «Богодухівжитло» проводили роботи зі скошування бурянів та обрізки дерев на розвилці вул. Оверченка і дороги на с.Семенів Яр. Це дозволяє омолодити дерева та видалити «небезпечні» гілки, які заважають безпеці руху.

На вул. Молодіжній перед виїздом на вул.Леонова  здійснено  ямковий ремонт дорожнього покриття.

Квіти – це завжди яскрава окраса населених пунктів. Вони не просто прикрашають, вони надають виразності, роблять їх неповторними. В центрі нашого міста встановлені вазони для квітів, які будуть висаджені в найближчий час.

У смт. Шарівка працівники комунальних служб громади у тісній співпраці відновили водопостачання, яке виникло внаслідок виходу з ладу глибинного насоса. За рахунок коштів міської ради був придбаний новий насос який і був встановлений.

Додає роботи комунальникам «діяльність» деяких мешканців, на жаль, деструктивна. Вранці після випускних вечорів, які відбулися на цьому тижні, центральний парк був просто завалений купами сміття: пляшки, пакетики, одноразовий посуд, лушпиння від насіння…  І не тільки… З самого раннього ранку комунальники працювали, щоб до початку робочого дня жителі та гості вже не бачили цей безлад.

А ще – має місце сумна практика створення стихійних сміттєвих звалищ. Сьогодні відповідні роботи з ліквідації таких звалищ були проведені  на розі вул.Центральної і вул.Біляєва; вул. Центральної і вул.Лозівської. Також ліквідоване несанкціоноване звалище на території кладовища с. Семенів Яр.

Тож не зважаючи на спеку комунальники продовжують працювати в режимі non stop. Давайте ставитися з повагою до їхньої праці та до самих себе.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.