Богодухівська міська рада

Харківська область

Міський голова привітав правоохоронців зі святом

Дата: 02.07.2021 13:40
Кількість переглядів: 396

Фото без описуНапередодні Дня Національної поліції України, яке відзначається 4 липня, міський голова Володимир БЄЛИЙ привітав керівництво і особовий склад Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області із професійним святом.

   Міський голова подякував правоохоронцям за професіоналізм і відповідальне ставлення до виконання функціональних обов’язків та висловив сподівання, що спільні проекти міської ради та поліції з питань безпеки в нашій громаді будуть й надалі успішно реалізовуватись. Володимир Миколайович нагородив працівників поліції грамотами міської ради і цінними подарунками за вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку, відданість славетним традиціям органів внутрішніх справ України та плідну працю в ім’я процвітання рідної Батьківщини. 

   Зі словами привітання до правоохоронців звернувся заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрій КУЗУБ.

   Володимир БЄЛИЙ побажав працівникам поліції і надалі  завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність, успіхів у службі, розуміння та підтримки від рідних і близьких, благополуччя та мирного неба над головою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.