Богодухівська міська рада

Харківська область

Міський голова привітав правоохоронців зі святом

Дата: 02.07.2021 13:40
Кількість переглядів: 380

Фото без описуНапередодні Дня Національної поліції України, яке відзначається 4 липня, міський голова Володимир БЄЛИЙ привітав керівництво і особовий склад Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області із професійним святом.

   Міський голова подякував правоохоронцям за професіоналізм і відповідальне ставлення до виконання функціональних обов’язків та висловив сподівання, що спільні проекти міської ради та поліції з питань безпеки в нашій громаді будуть й надалі успішно реалізовуватись. Володимир Миколайович нагородив працівників поліції грамотами міської ради і цінними подарунками за вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку, відданість славетним традиціям органів внутрішніх справ України та плідну працю в ім’я процвітання рідної Батьківщини. 

   Зі словами привітання до правоохоронців звернувся заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрій КУЗУБ.

   Володимир БЄЛИЙ побажав працівникам поліції і надалі  завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність, успіхів у службі, розуміння та підтримки від рідних і близьких, благополуччя та мирного неба над головою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь