Богодухівська міська рада

Харківська область

Позачергове засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 01.07.2021 15:05
Кількість переглядів: 406

Фото без опису30 червня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради.

На порядок денний було винесено три питання, а саме:

1. Про визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, ремонтних, великогабаритних), що утворюються на території населених пунктів Богодухівської територіальної громади.

2. Про визначення виконавця послуги з вивезення рідких побутових відходів, що утворюються на території населених пунктів Богодухівської територіальної громади.

3. Про тарифи на послуги у сфері поводження з твердими побутовими відходами, що надаються КП «Господар» Богодухівської міської ради.

   Були затверджені результати конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Богодухівської міської територіальної громади Харківської області, який був проведений у червні поточного року. Також прийнято рішення про застосування тарифів у сфері поводження з твердими побутовими відходами, що надаються КП «Господар» відповідно до рішення виконавчого комітету від 18.04.2019 № 41.

   Детальніше з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради у розділі «Офіційні документи»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь