Богодухівська міська рада

Харківська область

Меморандум про співпрацю

Дата: 29.06.2021 16:44
Кількість переглядів: 287

Фото без описуМіж Богодухівською територіальною громадою та Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» укладено Меморандум про співпрацю. Нещодавно його підписали виконавчий директор Асоціації міст України Олександр СЛОБОЖАН та міський голова Володимир БЄЛИЙ.

  Його уклали для розвитку освітньої галузі Богодухівської громади, впровадження сучасних освітніх технологій у закладах освіти та модернізації навчально-методичної бази дошкільної та загальної середньої освіти.

 Напрямами співробітництва є запуск проєкту «Інноваційний прорив» із підключенням закладів загальної середньої освіти до сучасних електронних освітніх ресурсів, організація та реалізація спільних заходів (семінари, конференції, конкурси тощо), залучення освітян до національних та міжнародних проєктів, у тому числі грантових, організація заходів із підвищення кваліфікації вчителів партнерськими Громадськими організаціями.

  Пріоритетні напрямки співпраці у 2021 році – дошкілля, Нова Українська школа, інклюзивна освіта, предмети природничого-математичного циклу та STEM-освіта.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.