Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 18.06.2021 12:02
Кількість переглядів: 366

Фото без описуРозпочав засідання міський голова з приємної новини – зачитав подяку від мешканців працівникам КП «Богодухіввода», які не зважаючи на вихідні, працювали і усували несправності у водопровідній мережі. Чимала втрата води і електроенергії була через порив водонапірної башти, яка протікала вже тривалий час. І лише завдяки професійному підходу до проблеми нового керівника КП «Богодухіввода» Сергія ТРОЦЕНКА, несправність була ліквідована. «Потрібно, щоб активно запрацювали  керівники всіх комунальних підприємств,  цей час настав - наголосив Володимир БЄЛИЙ. – І справа тут не в листах, не у подяках, а у тому, щоб у людей вирішувалися проблеми і життєдіяльність була забезпечена».

 Серед питань порядку денного найбільш обговорюваними стали проблеми підготовки закладів дошкільної та загальної середньої освіти до навчального року та стану комунальних доріг громади. Заступник міського голови Оксана СИЗОНЕНКО зазначила, що до роботи в новому навчальному році планується підготувати 40 закладів освіти: 18 закладів загальної середньої освіти; 21  заклад дошкільної освіти; 1 заклад позашкільної освіти. З метою належної підготовки закладів освіти до нового навчального року міською радою виділені кошти на задоволення їх нагальних потреб.

Першочерговим завданням місцевої влади є створення безпечного простору, спрямованого на запобігання виникненню та поширенню пандемій гострої респіраторної хвороби СОVID-19. Для придбання засобів захисту та дезінфікуючих засобів працівникам установ та закладів освіти вже виділені кошти. Оксана Володимирівна зауважила, що з метою економії бюджету  до нового опалювального сезону 2021-2022 року планується перевести значну частину освітянських газових топкових на тверде паливо, насамперед це стосується закладів з найбільшим споживанням газу. Заступник також наголосила, що проблемним питанням у закладах освіти залишається облаштування комерційних вузлів обліку природного газу газових котелень (топкових) засобами дистанційної передачі даних. Міський голова Володимир БЄЛИЙ звернув увагу на те, що ті заклади освіти, які не підпадають на переоснащення,  обов’язково необхідно забезпечити засобами дистанційної передачі даних.

Про стан доріг громади доповідав заступник міського голови Роман РЯБКА. Роман Олександрович проінформував членів виконкому, що для ремонту дорожнього покриття придбані усі необхідні матеріали, розпочато підготовчі роботи, які не можуть виконуватися в повному обсязі через погодні умови. Для грейдерування ґрунтових доріг придбано спеціальні ножі, незабаром дорожників забезпечать новим автомобілем, що зробить їх роботу більш ефективною. Володимир БЄЛИЙ зауважив, що дороги – це не лише автошляхи, а й тротуари. «Я наполягаю звернути на це увагу і зробити аналіз стану тротуарів. Особливу увагу приділити селам!», - наголосив міський голова. Володимир Миколайович також проінформував, що для обслуговування доріг сільської місцевості на минулій виділено 1,3 млн. грн. для придбання трактору з обладнанням.

 

З усіма рішеннями виконавчого комітету можна буде ознайомитися на сайті міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін. Відеозапис засідання доступний на ютуб-каналі Богодухівської міської ради за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=VkMb6KubL2o  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.