Богодухівська міська рада

Харківська область

Наша задача, депутатів всіх рівнів, допомогти мешканцям сільських населених пунктів відчувати себе захищеними

Дата: 16.06.2021 16:50
Кількість переглядів: 341

Вікторівка – одне з віддалених населених пунктів Богодухівської громади, але в ньому проживає понад 400 мешканців. Працює заклад освіти – Вікторівська філія КЗ «Богодухівський ліцей №2», яку відвідує 57 учнів і 17 дошкільнят у дошкільному підрозділі. У селищі проживає багато молоді, частина з них працює у місцевих фермерських господарствах, а дехто – у місті Харкові. Але всі вони вболівають за добробут рідного селища, прагнуть бачити його по-європейському розвиненим і комфортним.

   Сьогодні заступник голови Харківської обласної ради Тетяна БІЛОВОЛ відвідала Вікторівку, де відбулося закінчення поточного ремонту дороги загального користування місцевого значення. А простіше сказати – 2,5 км якісної асфальтованої дороги, яка з’єднує центр селища з автомобільною дорогою загального користування державного значення «Старий Мерчик – Мурафа – Краснокутськ». Фінансування робіт здійснювалося за рахунок коштів субвенції державного бюджету місцевим бюджетам (бюджету Харківської області). «Люди з віддалених сіл мають труднощі з прямою комунікацією з центром громади, і досить часто проблема полягає у низькій якості доріг», - зазначила Тетяна Володимирівна. – «Наша задача, депутатів всіх рівнів, допомогти мешканцям сільських населених пунктів відчувати себе захищеними».

   Міський голова Володимир БЄЛИЙ зазначив, що депутатами міської ради зроблено свій внесок у благоустрій Вікторівки, зокрема, підтримано пропозицію щодо виділення коштів на проведення ремонту дороги з твердим покриттям по вул. Ветеранів праці. Сьогодні вже освоєно 280 т щебнево-пісчаної суміші і виконано укладку твердого покриття довжиною 430 м від вул. Центральної до вул. Спортивної. Планується укладання твердого покриття довжиною 180 м по вул. Мічуріна. І тоді можна буде відповідально сказати, що у селищі Вікторівка всі дороги – з твердим покриттям.

   Спеціаліст міської ради з віддаленим місцем роботи Олександр ШИРИНЯ розповів, що у планах місцевих мешканців за підтримки небайдужих підприємців – зробити на території селища парк відпочинку. Перший крок до цієї мрії зроблено депутатами міської ради, які підтримали пропозицію щодо розробки детального плану земельної ділянки, на якому в майбутньому буде квітучий парк.

   Тетяна БІЛОВОЛ висловила свою підтримку ініціативам місцевих мешканців, адже, як вона зауважила: «Проблеми мешканців Богодухівської громади завжди були близькі мені, тут проживають найкращі люди, добрі, працьовиті і відповідальні за долю своєї громади. А зараз маємо вирішеною одну з проблем громади – транспортне сполучення Вікторівки з центральною трасою, з якою відтепер селище з’єднане новою відремонтованою дорогою, а значить, мешканцям буде комфортніше дістатися до центру громади – Богодухова, і до обласного центру».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь