Богодухівська міська рада

Харківська область

Наша задача, депутатів всіх рівнів, допомогти мешканцям сільських населених пунктів відчувати себе захищеними

Дата: 16.06.2021 16:50
Кількість переглядів: 370

Фото без описуВікторівка – одне з віддалених населених пунктів Богодухівської громади, але в ньому проживає понад 400 мешканців. Працює заклад освіти – Вікторівська філія КЗ «Богодухівський ліцей №2», яку відвідує 57 учнів і 17 дошкільнят у дошкільному підрозділі. У селищі проживає багато молоді, частина з них працює у місцевих фермерських господарствах, а дехто – у місті Харкові. Але всі вони вболівають за добробут рідного селища, прагнуть бачити його по-європейському розвиненим і комфортним.

   Сьогодні заступник голови Харківської обласної ради Тетяна БІЛОВОЛ відвідала Вікторівку, де відбулося закінчення поточного ремонту дороги загального користування місцевого значення. А простіше сказати – 2,5 км якісної асфальтованої дороги, яка з’єднує центр селища з автомобільною дорогою загального користування державного значення «Старий Мерчик – Мурафа – Краснокутськ». Фінансування робіт здійснювалося за рахунок коштів субвенції державного бюджету місцевим бюджетам (бюджету Харківської області). «Люди з віддалених сіл мають труднощі з прямою комунікацією з центром громади, і досить часто проблема полягає у низькій якості доріг», - зазначила Тетяна Володимирівна. – «Наша задача, депутатів всіх рівнів, допомогти мешканцям сільських населених пунктів відчувати себе захищеними».

   Міський голова Володимир БЄЛИЙ зазначив, що депутатами міської ради зроблено свій внесок у благоустрій Вікторівки, зокрема, підтримано пропозицію щодо виділення коштів на проведення ремонту дороги з твердим покриттям по вул. Ветеранів праці. Сьогодні вже освоєно 280 т щебнево-пісчаної суміші і виконано укладку твердого покриття довжиною 430 м від вул. Центральної до вул. Спортивної. Планується укладання твердого покриття довжиною 180 м по вул. Мічуріна. І тоді можна буде відповідально сказати, що у селищі Вікторівка всі дороги – з твердим покриттям.

   Спеціаліст міської ради з віддаленим місцем роботи Олександр ШИРИНЯ розповів, що у планах місцевих мешканців за підтримки небайдужих підприємців – зробити на території селища парк відпочинку. Перший крок до цієї мрії зроблено депутатами міської ради, які підтримали пропозицію щодо розробки детального плану земельної ділянки, на якому в майбутньому буде квітучий парк.

   Тетяна БІЛОВОЛ висловила свою підтримку ініціативам місцевих мешканців, адже, як вона зауважила: «Проблеми мешканців Богодухівської громади завжди були близькі мені, тут проживають найкращі люди, добрі, працьовиті і відповідальні за долю своєї громади. А зараз маємо вирішеною одну з проблем громади – транспортне сполучення Вікторівки з центральною трасою, з якою відтепер селище з’єднане новою відремонтованою дорогою, а значить, мешканцям буде комфортніше дістатися до центру громади – Богодухова, і до обласного центру».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.