Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулася Х позачергова сесія Богодухівської міської ради VIII скликання.

Дата: 16.06.2021 10:20
Кількість переглядів: 394

Фото без описуРозглянуто 391 питання порядку денного, з яких 340 стосувалися земельних відносин. Під час засідання гостро постало питання призначення старост. Заслухане депутатське звернення, в якому висувалися вимоги проведення громадських обговорень щодо кандидатур старост та закріплення за ними відповідних територій обслуговування. Володимир БЄЛИЙ запевнив присутніх, що призначення старост – першочергове завдання міської влади на сьогодні. Старости будуть призначені виключно в рамках дотримання законодавства з обов’язковим урахуванням думки населення. «Я не подам жодної кандидатури без обговорення з мешканцями», - зазначив міський голова. До даного питання домовились повернутися на наступній черговій сесії.

 

Реагуючи на актуальні проблеми медиків, пов’язані з оплатою «ковідних» надбавок,  депутати підтримали ініціативу фракції Партії «Блок Кернеса-Успішний Харків» щодо звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Міністерства охорони здоров’я та Національної служби здоров’я України з приводу сплати заборгованості медикам, які надавали стаціонарну допомогу хворим на COVID-19.

Не набралося достатньої кількості голосів для прийняття рішення, яке ініціювала фракція «Слуга народу» щодо звернення депутатів Богодухівської міської ради до Верховної ради України на підтримку законопроекту №5599 «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)».

         Викликали суперечки і питання щодо виділення землі для учасників АТО.  Міською владою запропоновано формувати земельні ділянки оптимальних розмірів в межах, дозволених законодавством,  за рахунок об’єднання раніше сформованих, невеликих за площею ділянок, але депутатами дані рішення не були підтримані. 

         Решта рішень, які стосувалися життя громади, були схвалені депутатами без внесення правок. З усіма матеріалами сесії можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.