Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулася Х позачергова сесія Богодухівської міської ради VIII скликання.

Дата: 16.06.2021 10:20
Кількість переглядів: 376

Фото без описуРозглянуто 391 питання порядку денного, з яких 340 стосувалися земельних відносин. Під час засідання гостро постало питання призначення старост. Заслухане депутатське звернення, в якому висувалися вимоги проведення громадських обговорень щодо кандидатур старост та закріплення за ними відповідних територій обслуговування. Володимир БЄЛИЙ запевнив присутніх, що призначення старост – першочергове завдання міської влади на сьогодні. Старости будуть призначені виключно в рамках дотримання законодавства з обов’язковим урахуванням думки населення. «Я не подам жодної кандидатури без обговорення з мешканцями», - зазначив міський голова. До даного питання домовились повернутися на наступній черговій сесії.

 

Реагуючи на актуальні проблеми медиків, пов’язані з оплатою «ковідних» надбавок,  депутати підтримали ініціативу фракції Партії «Блок Кернеса-Успішний Харків» щодо звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Міністерства охорони здоров’я та Національної служби здоров’я України з приводу сплати заборгованості медикам, які надавали стаціонарну допомогу хворим на COVID-19.

Не набралося достатньої кількості голосів для прийняття рішення, яке ініціювала фракція «Слуга народу» щодо звернення депутатів Богодухівської міської ради до Верховної ради України на підтримку законопроекту №5599 «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)».

         Викликали суперечки і питання щодо виділення землі для учасників АТО.  Міською владою запропоновано формувати земельні ділянки оптимальних розмірів в межах, дозволених законодавством,  за рахунок об’єднання раніше сформованих, невеликих за площею ділянок, але депутатами дані рішення не були підтримані. 

         Решта рішень, які стосувалися життя громади, були схвалені депутатами без внесення правок. З усіма матеріалами сесії можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.