Богодухівська міська рада

Харківська область

Як впевнено почувати себе серед загроз цифрового світу

Дата: 09.06.2021 13:17
Кількість переглядів: 469

Фото без описуСвіт навколо нас невпинно діджиталізується. Все більш часу ми проводимо у цифровому середовищі - сервіси для бізнесу та розваг, онлайн-кінотеатри та соцмережі, телемедицина та ігри, та ще багато іншого доступне у наших персональних комп'ютерах та смартфонах. Своїм помічникам-гаджетам та інтернет-сервісам ми довіряємо знати все більше приватної інформації про нас, але не завжди розуміємо з якими загрозами можемо зустрітися, бо злочинці та шахраї є не тільки у реальному світі.

На платформі «Дія. Цифрова освіта» розміщено освітній серіал «Кіберняні» -  спільний проєкт Міністерства цифрової трансформації України, компанії з кібербезпеки 10Guards, компанії Cyberlab і компанії Moneyveo. З цього курсу ви дізнаєтеся, як мінімізувати ризики втрати вашої приватної  інформації, як попередити кібератаку або кібершахрайство та як швидко відновитися після них, у випадку якщо вони все ж таки сталися. Участь у серіалі взяли експерти, для яких кібербезпека - це не тільки робота, а спосіб життя. Вони нададуть вам, зокрема, інформацію про паролі, про безпечне використання популярних месенджерів, про безпеку платежів в Україні, а ще.. про «фішинг», «вішинг» та «бейтінг». Що ці терміни означають – дізнавайтеся із серіалу, який, до речі, складається з 10  серій по 4-11 хв. кожна. Після перегляду серіалу ви зможете пройти тестування, отримати сертифікат, що засвідчує успішне проходження курсу із кібербезпеки, Отримані знання сприятимуть вашому для професійному та особистісному розвитку  і допоможуть більш впевнено почувати себе серед загроз цифрового світу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.