Богодухівська міська рада

Харківська область

Не мовчи!

Дата: 03.06.2021 09:50
Кількість переглядів: 292

Фото без описуПроблема домашнього насильства актуальна та досить розповсюджена для українського суспільства. Історично так склалося, що з нашої ментальності складно викорінити переконання про «сміття, яке не виносять з хати», або ще гірше: «б’є – значить любить». У сучасному цивілізованому світі вже давно напрацьовані схеми ефективної протидії насильству. Головне у боротьбі з цією проблемою – широке інформування населення, щоб кожна людина, яка стала жертвою будь-якого виду насильства, чітко знала алгоритм дій для компетентного захисту.

Найперше, куди потрібно звернутися за допомогою – це поліція. Ви можете викликати поліцію за телефоном 102 або звернутися особисто до райвідділу та написати заяву. Якщо ви потребуєте консультації але боїтесь звертатись до поліції з даного питання, то можете зателефонувати на номер Урядової «гарячої лінії» 15-47, де вам нададуть роз’яснення та консультування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.