Богодухівська міська рада

Харківська область

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 08:34
Кількість переглядів: 313

Фото без описуЩиро вітаю вас з Міжнародним днем захисту дітей! Сьогодні ми відзначаємо свято Дитинства - свято, яке відчиняє двері у веселе і сяюче літо, свято, що нагадує нам про найкращі, безтурботні роки нашого життя, з яких ми набираємося життєвою силою, знаходимо затишок і віддушину.

Сьогоднішні діти теж колись стануть дорослими, і будуть повертатися у спогадах у свою Країну Дитинства. Наша задача, як дорослих, як влади, як держави – зробити все, щоб Країна Дитинства кожної дитини була сповнена турботою і яскравими барвами, щоб у ній було мирне синє небо і щаслива сім’я під ним: мама й тато, братики, сестрички, бабусі і дідусі. Немає більшого щастя, ніж бачити щасливі дитячі посмішки. Саме в наших дорослих руках зробити все для здійснення дитячих мрій. Від нас залежить, як складеться доля дитини, а значить – яким буде майбутнє України і майбутнє нашої Богодухівської громади.

Всім нашим юним мешканцям бажаю мріяти і впевнено йти до мети, опановувати нові знання і досягати своїх амбітних цілей. Прославляйте нашу Богодухівщину своїми вміннями, неперевершеними талантами, палким  горінням душі.

  

                                                                                      Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь