Богодухівська міська рада

Харківська область

27 травня відбулося засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 27.05.2021 17:56
Кількість переглядів: 490

Фото без описуСеред питань порядку денного найгострішу дискусію викликало обговорення звіту про підсумки фінансово-господарської діяльності КП «Богодухіввода». В.о. директора В. ТЮТЮННИКОМ, було запропоновано збільшити тариф на водопостачання для населення з 24 до 48 грн. за куб.м. На його думку, це б дозволило зробити підприємство рентабельним, Це викликало заперечення у всіх членів виконкому, а міський голова Володимир БЄЛИЙ був категоричним: «Я цього не дозволю ніколи. Тарифу 48 гривень не буде», і доручив створити комісію щодо розгляду обгрунтованості тарифу. «Якщо зараз не припинити бездіяльність керівництва КП «Богодухіввода», то Богодухів залишиться без води».

Під час обговорення результатів фінансово-господарської діяльності КП «Богодухівжитло» торкнулися питання функціонування громадських туалетів, вірніше, їх відсутності. Це питання доручено вирішити у найближчий час, для обслуговування громадських вбиралень будуть введені додаткові одиниці до штатного розпису КП «Богодухівжитло».

Аналізуючи підсумки проведення опалювального сезону, міський голова зазначив: «Опалення – одне з найважливіших питань функціонування, зокрема, освітніх установ, але минулий сезон був справжнім «колапсом». Багато закладів взагалі були не забезпечені паливом, не проведені тендерні процедури, питання оплати за енергоносії стояло настільки гостро, що загрожувало відключенням закладів від теплопостачання. І як сказав перший заступник Віктор СТОЙЧИК, лише завдяки оперативним діям міського голови вдалося вирішити питання безперервного опалювання. У зв’язку з цим міським головою поставлена задача до наступного опалювального періоду «максимально відійти від газового опалення».

Голова вказав на необхідність прискорити питання щодо ремонту місцевих доріг, доручивши директору КП «Богодухівжитло» Андрію РИЖОНКОВУ у найкоротші терміни вирішити питання щодо завезення необхідних ремонтних сумішей.

Чималий блок питань, що розглядалися, стосувався надання матеріальної допомоги мешканцям громади. Розглядалися питання встановлення опіки та створення мультидисциплінарних команд для захисту прав дітей, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Про діяльність Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області щодо забезпечення правопорядку на території Богодухівської міської територіальної громади за 2020 рік поінформував Юрій ЖУК, начальник Богодухівського РВ.

Детальніше з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради у розділі «Офіційні документи»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.