Богодухівська міська рада

Харківська область

Благоустрій NON STOP

Дата: 27.05.2021 16:05
Кількість переглядів: 276

Травень цього року був багатий на дощі і це значно прискорило темпи росту трави. Комплекс робіт з благоустрою включає в себе скошування трави, що забезпечує охайність і впорядкованість зовнішнього вигляду вулиць та дворів нашої громади.

Комунальники продовжують роботи з прибирання територій, покосу трави в парках, на узбіччях доріг, прибудинкових територіях, кладовищах. Регулярний покіс трави не тільки дозволяє утримувати зелені зони в задовільному естетичному стані, але і є одним з методів боротьби з карантинними рослинами.

Шановні жителі громади! Просимо Вас, долучитися до цієї справи. Своєчасно проводити роботи з покосу трави на територіях прилеглих до ваших підприємств, організацій та приватних домогосподарств. Не забувайте також і про важливість видалення бур’янів та покосу високорослої трави в місцях поховань рідних та близьких вам людей.

Хочемо подякувати всім мешканцям громади, які своєчасно прибирають на своїх територіях. Завдяки вашій небайдужості наша громада буде виглядати охайною та упорядкованою.

Фото:

с-ще. Вікторівка

с. Крисино

с. Олександрівка

с. Петропавлівка

с. Ульянівка



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь