Богодухівська міська рада

Харківська область

Благоустрій NON STOP

Дата: 27.05.2021 16:05
Кількість переглядів: 291

Фото без описуТравень цього року був багатий на дощі і це значно прискорило темпи росту трави. Комплекс робіт з благоустрою включає в себе скошування трави, що забезпечує охайність і впорядкованість зовнішнього вигляду вулиць та дворів нашої громади.

Комунальники продовжують роботи з прибирання територій, покосу трави в парках, на узбіччях доріг, прибудинкових територіях, кладовищах. Регулярний покіс трави не тільки дозволяє утримувати зелені зони в задовільному естетичному стані, але і є одним з методів боротьби з карантинними рослинами.

Шановні жителі громади! Просимо Вас, долучитися до цієї справи. Своєчасно проводити роботи з покосу трави на територіях прилеглих до ваших підприємств, організацій та приватних домогосподарств. Не забувайте також і про важливість видалення бур’янів та покосу високорослої трави в місцях поховань рідних та близьких вам людей.

Хочемо подякувати всім мешканцям громади, які своєчасно прибирають на своїх територіях. Завдяки вашій небайдужості наша громада буде виглядати охайною та упорядкованою.

Фото:

с-ще. Вікторівка

с. Крисино

с. Олександрівка

с. Петропавлівка

с. Ульянівка



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.