Богодухівська міська рада

Харківська область

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 27.05.2021 10:57
Кількість переглядів: 515

Дорогі юні друзі!

Шановні вчителі та батьки!

Фото без описуЩиро вітаю вас зі святом останнього дзвоника, що розпочинає веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

  Упродовж року на цю мить з нетерпінням чекали і діти, й дорослі. Останній шкільний дзвоник для кожного лунає по-різному. Для тих, кому належить ще продовжити шкільне навчання, він радісно сповіщає про початок веселих літніх канікул. Хай вони будуть для вас безпечними, хай принесуть нові відкриття, стануть початком нової дружби, а для декого - і більш серйозних почуттів.

   Для випускників сьогоднішній дзвоник пролунає востаннє, нагадуючи про те, що дитинство закінчилося і вони стоять на порозі дорослого життя. Нехай відлуння цього останнього дзвоника для вас залишиться спогадом про безтурботне, щасливе дитинство. Бажаю, щоб цей шлях у самостійність був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя. Адже ви – майбутнє нашої країни, нашої громади, люди, від яких залежить, якою в майбутньому стане Україна.

   Вчителям я хочу побажати в цей день мудрості та терпіння. Виховувати та навчати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але я вірю, що наші діти нас не підведуть.

   Вітаю і батьків сьогоднішніх випускників, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їх успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.

    Зичу усім вам добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя і миру!

З повагою.

                                      Володимир БЄЛИЙ, Богодухівський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.