Богодухівська міська рада

Харківська область

Налагоджуємо ефективну взаємодію

Дата: 26.05.2021 13:19
Кількість переглядів: 301

Фото без описуПріоритетом діяльності міської влади в умовах реформування і децентралізації було і залишається питання доступності, відкритості і ефективної взаємодії з пересічними громадянами з метою вирішення їхніх проблем. До введення в дію змін у законодавство щодо розвитку інституту старост, з метою більш якісної та оперативної комунікації з мешканцями, у Загальному відділі міської ради працюють посадові особи – спеціалісти з віддаленим місцем роботи, які обслуговують сільські та селищні населені пункти громади.

    Головний спеціаліст Загального відділу виконавчого комітету Богодухівської міської ради Володимир КОСТОЧКА під час проведення прийому громадян і зустрічі з мешканцями, що проживають на території колишньої Івано-Шийчинської сільської ради, консультував щодо питань, які стосувалися, в основному, побутових проблем (водопостачання, автобусних перевезень, забезпечення балонним газом та ін.). Звернення взяті до розгляду для здійснення відповідного реагування з боку міської ради.

    Також Володимир Васильович поспілкувався з колективами закладів освіти (Івано-Шийчине та Братениця), сільських клубів-філій, бібліотек і керівництвом СТОВ Ватутіна (директор господарства Олександр ШУБА). Узгоджено питання проведення свята Дня захисту дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.