Богодухівська міська рада

Харківська область

Вирішення актуальних проблем мешканців громади

Дата: 21.05.2021 15:12
Кількість переглядів: 444

Головним пріоритетом у діяльності міської влади є актуальні проблеми, які мешканці громади озвучують у зверненнях.  «Люди не повинні отримувати необґрунтовані відповіді, без якісного вивчення проблем», - так щоразу зазначає на щотижневих особистих прийомах міський голова Володимир БЄЛИЙ.

До міської ради надійшло письмове звернення від мешканців с. Бабаки щодо ремонту кладки через водний рукав Воскресенівського водосховища. Ця кладка для мешканців населеного пункту – як зв’язок з навколишнім світом, адже по інший бік, у с. Новософіївка,  розташована крамниця, медичний пункт, зупинка автобусу, на якому можна дістатися до міста. Враховуючи те, що майже всі мешканці поважного віку, можна зрозуміти їхню стурбованість відсутністю сполучення між селами.

Міський головою Володимиром БЄЛИМ було невідкладно дане доручення вивчити проблему і знайти шляхи її розв’язання. На місце виїхала комісія на чолі з першим заступником міського голови Віктором СТОЙЧИКОМ. Поспілкувавшись з місцевими мешканцями, розуміючи важливість для них даної «транспортної артерії», роботи були розпочаті негайно. Протягом трьох днів кладка  була відремонтована.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь