Богодухівська міська рада

Харківська область

20 травня – День вишиванки

Дата: 20.05.2021 11:27
Кількість переглядів: 536

  Фото без опису Вже 15 років, в третій четвер травня, ми відзначаємо чудове свято неповторної, чаруючої, барвистої української культури – День вишиванки.

   Вишивану сорочку українці одягали з давніх-давен, адже  свято вірили, що вона захищає від усього недоброго. Це своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та символами народу. Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь.

   Бажаємо всім нам пам’ятати та примножувати добрі традиції, передавати їх нашим нащадкам. Нехай українська вишиванка щодня охороняє нас і благословляє на щасливе життя!

   Шануймо історію України, зберігаймо її духовні цінності!


    20 травня відбувся флешмоб до Дня вишиванки. На жаль, погода завадила провести його на центральній площі міста, як планувалося. Заходи були перенесені до глядацької зали міського будинку культури. Секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ привітав присутніх з цим неповторним, мальовничим святом і вручив подарунки учасникам фотоконкурсу «Маска-вишиванка: краса і захист».  Святковий настрій подарували дитячі танцювальні колективи та аматори будинку культури. Глядачі сповна насолодилися святковою атмосферою, національним колоритом та мали змогу зробити яскраві світлини біля святкових фотозон.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.